Constantijn Schaap

Constantijn Schaap (1991) is afgestudeerd Jazz zanger aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en ziet zichzelf als de ‘Nederlandse Michael Bublé’. Constantijn begon van kleins af aan met zijn muzikale vorming. Eerst als drummer en achter de piano, maar al snel ontdekte hij dat ook zingen hem ligt. Lees hier de biografie van Constantijn.

♪ Live optreden Club Dauphine Amsterdam

♪ Afgestudeerd Jazz zanger
Op 19 mei 2014 had Constantijn zijn grote afstudeer-examen aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Na een half jaar van voorbereidingen was het gelukt om een Big Band (kleine bezetting) samen te stellen met muzikanten uit onder andere België en Zwolle. Het concert, met een knallend ‘Feeling good’ en het zelf-geschreven ‘Ready to Wait’, werd beoordeeld door de jury met een ferme 8! Na een mooie 8,5 voor zijn klassieke deel van het examen, vormde dit een geslaagde afsluiting van 4 jaar Koninklijk Conservatorium. Bekijk hier de opnames van het examen.

Constantijn Schaap is ‘Big Deal’ in West Side Story
3 en 4 december 2013 stond Constantijn in Het Koninklijk Concertgebouw in een wel héél bijzonder participatieproject opgezet rondom West Side Story. Na een online auditie is Constantijn uitgenodigd om deel te nemen in de cast van de West Side Story. De cast bestond geheel uit jonge talenten en stond onder de artistieke leiding van Javier López Piñón (regie), Matthew Rowe (muzikale leiding) en Alexander Oliver (vocal coaching). Lees meer en bekijk video’s.

Advertenties