Met de West Coast Big Band in het Diamant Theater Den Haag!

Samen met de West Coast Big Band brengt Constantijn: A Tribute to Frank Sinatra.

De West Coast Big Band is een echt jazzensemble met een avontuurlijk en swingend bigband repertoire op niveau. De band werkt regelmatig samen met gerenommeerde vocalisten uit de jazzwereld, zoals Greetje Kauffeld, Denise Jannah en Deborah J. Carter. Deze keer brengt de West Coast Big Band een ode aan Frank Sinatra, en heeft hiervoor een keuze gemaakt uit de grote hoeveelheid prachtige songs die The Voice heeft vertolkt. De band heeft ervoor gekozen om de originele arrangementen ten gehore te brengen zoals vertolkt door o.a. het Count Basie orkest.

Constantijn neemt het vocale gedeelte voor zijn rekening. Optreden met de West Coast Big Band is voor hem weer een nieuwe uitdaging die hij met beide handen heeft aangegrepen.

De band staat onder leiding van Nils van Haften.

Deze maand is Constantijn en de West Coast Big Band te zien in Den Haag, in het Diamant Theater. Schrijf zaterdag 12 november, 20.00 uur  ‘Jazz in het Diamant Theater’ in de agenda en geniet van een heerlijke avond muziek! Kijk voor meer informatie ook op www.diamanttheater.nl 

Ook Constantijn samen met de West Coast Big Band boeken? Ga direct naar boekingen!

Advertenties